MAO plays the music of Quincy Jones

Date2018-02-15

Start time20:00

VenueOpus Jazz Club

Quincy Jones zeneszerző, karmester, producer és trombitás a mai amerikai popzenei kultúra egyik megkerülhetetlen figurája. Szakmai élete mérföldköveinek számítanak többek között olyan művészek lemezeihez nyújtott hangszerelési és produceri munkái, mint Sarah Vaughan, Dinah Washington, Ray Charles, Count Basie, Frank Sinatra vagy Duke Ellington, Michael Jackson Bad illetve Thriller albumainak, vagy a We Are the World című dalnak produceri munkálatai – hogy csak néhányat említsünk. Munkásságának hat évtizede során 79-szer jelölték Grammy-díjra – ezzel máig csúcstartó a világon.

A koncerten az Ella and Basie című, Jones által hangszerelt Ella Fitzgerald albumról is hallhatunk öt dalt Pocsai Kriszta énekesnő előadásában.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.
Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni, az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani. Telefon: +36 1 216 7894