Modern Art Orchestra VEB2023 koncertek: "Sacred Music"-sorozat: Sacred Music a Balatongyöröki Katolikus Egyházközség templomában 2023 SzeptemberSzept 29 18:00
A MAO VEB2023 Koncertek többféle koncertrepertoárt hoznak el a VEB-régióba, amelyek mindegyike egyben edukáló célzatú is. A szakrális zenei összeállítással a MAO kisformácója a helyi gyülekezeteket látogatja meg. A szakrális terekben megszólaló, mai zene nyelvén íródott átdolgozások, hangszerelések és új darabok betekintést nyújtanak a hit és a zene kapcsolatának sokszínű kifejezésébe. A Modern Art Orchestra Sacred Music repertoárjában a zene és a hit kapcsolatát ábrázoló darabokat ad elő. A különleges, szakrális helyszínekre tervezett koncerten nem mindennapi feldolgozásban hallhat a közönség jól ismert egyházzenei kompozíciókat, és olyan kortárs darabokat is, amelyek szakrális művek ihletésére íródtak.
A szakrális zeneművekből összeállított műsorban Georg Friedrich Händel zenéje mellett a MAO tagjainak darabjai is elhangzanak. Cseke Gábor kompozíciójával Bach-ot idézik meg, Ávéd János A Lélek Gyümölcse című anyagának egyik zenéje és Fekete-Kovács Kornél darabja mellett a jazz nagyjai sem maradhattak ki a műsorból, így Duke Ellington Sacred Concert-jéből is hallhatunk majd részleteket.
A VEB2023 támogatásával megvalósuló esemény.
Importálás Google Naptárból
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Ma stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org